over ons

Het notariskantoor dat graag verder gaat dan een standaard akte

We zijn Beerentsen / Sterling Notarissen niet gestart om het zoveelste notariskantoor te zijn. Integendeel, we vinden ons vak het mooiste dat er is. Je kunt bijdragen aan de gemoedsrust van een familie die een nalatenschap goed geregeld ziet. Je kunt een ondernemer helpen om nog meer succes met z’n bedrijf te boeken. Je kunt zélfs iets bijdragen aan een groot maatschappelijk thema als wonen. En ja, daar komen allerlei juridische aspecten om de hoek kijken. Wat ons betreft: hoe complexer, hoe liever. Die zorg nemen we graag van u over. Om voor u het verschil te maken.

we combineren historie met toekomst

Met Beerentsen / Sterling Notarissen combineren we historie met toekomst. De kans is groot dat u onze vestigingen in Zevenhuizen en Nieuwerkerk aan den IJssel nog kent met een andere naam op de gevel: die van Van der Hammen Notarissen. De goede naam van die kantoren hebben we behouden. Wat we eraan hebben toegevoegd is een fris, nieuw elan. Het elan van een notaris die het jargon het jargon laat. In begrijpelijke taal uitlegt wat u voor opties heeft. En die vooral het persoonlijke gesprek met u aangaat. We zijn lang genoeg notaris om te weten dat een probleem meerdere kanten kan hebben.

18 collega’s, 2 kantoren

Met 18 collega’s hebben we meer dan genoeg kennis in huis.  En die kennis delen we vervolgens weer met u. Mooi vak toch, notaris? 

Wij zijn aangesloten bij de volgende specialistenverenigingen:

  • De Vereniging voor Agrarische specialisten in het Notariaat (“Agri notaris”);
  • Daarnaast zijn wij aangesloten bij de NOVEX als gecertificeerd vereffenaar/executeur voor bijzondere nalatenschappen.