Familierecht

De notaris die zorgt voor betere familieverhoudingen

Niets dat zo gevoelig kan liggen als kwesties rond het familierecht. Dan komt het niet alleen aan op een notaris die z’n wetskennis op orde heeft, maar vooral op een gezonde dosis inlevingsvermogen. Op een notaris die in een goed gesprek van mens tot mens ook de gevoeligheden rond uw vraag naar boven kan brengen. Dat is precies waar we bij Beerentsen / Sterling Notarissen om bekend staan: persoonlijke betrokkenheid.

Goed naar u luisteren

Een scheiding, een erfenis, een boedelafwikkeling of huwelijkse voorwaarden: alleen met het wetboek in de hand komen we er niet. Wel door goed naar u te luisteren. En aan de hand van uw verhaal met oplossingen te komen die misschien niet standaard zijn, maar wel pasklaar in uw situatie. Complex is bij Beerentsen / Sterling Notarissen niet gauw complex genoeg.

Wat ingewikkeld is maken we helder

Dat wil niet zeggen dat we u vermoeien met ingewikkelde juridische terminologie. Integendeel, we vinden het belangrijk om die ingewikkelde zaken helder uit te leggen. Om transparant te zijn over de stappen die we voor u kunnen zetten en de keuzes die u kunt maken. En om u gedurende het gehele proces te ontzorgen. Altijd is de situatie anders. Maar wat ons betreft is de uitkomst altijd dezelfde: een oplossing die beantwoordt aan uw vraag. En die u helpt aan plezierige familierelaties.

Kunnen wij iets voor u betekenen in familierecht?

* verplichte velden