Onroerend goed recht

In onroerend goed bouwen we mee aan de juiste oplossing

Met onroerend goed recht heeft u al gauw te maken. Koop maar eens een huis zonder een notaris erbij te betrekken. Ook daar staan we met raad en daad voor u klaar, bij Beerentsen / Sterling Notarissen. Maar we zijn ook uw notaris op het moment dat u een heel specifieke vraag over onroerend goed heeft. Als het gaat om een gecompliceerde transactie in de agrarische sector. Of als bedrijfs- en commercieel vastgoed dagelijks werk voor u is als projectontwikkelaar of aannemer, van overdracht tot gebiedsontwikkeling.

de hele breedte van onroerend goed

Goed om te weten dat er een notariskantoor is met expertise over de hele breedte van onroerend goed. Dankzij onze specialisatie op het gebied van onroerend goed kunnen we putten uit nét wat meer ervaring en creativiteit. Geen vraag of we hebben ‘m al eens voorbij zien komen in een van onze twee vestigingen. Geen probleem of we hebben al eens meegedacht over een oplossing die out of the box is.

Verder kijken dan onroerend goed alléén

Zeker in het voorstadium kan het verstandig zijn om al eens die notaris te laten meekijken. Ook omdat onroerend goed recht al gauw raakvlakken heeft met andere gebieden. Ondernemingsrecht is er één van, het familierecht kan in het geding zijn, fiscale zaken spelen een rol. Aspecten waar we bij Beerentsen / Sterling trouwens ook in thuis zijn. En die we tijdig meenemen om er een nét iets gunstiger fiscaal plaatje uit te slepen.

Kunnen wij iets voor u betekenen in onroerend goed recht?

* verplichte velden