Ondernemingsrecht

Wat een bedrijf nodig heeft is een ondernemende notaris

We kennen weinig ondernemers die een bedrijf zijn begonnen omdat ze de juridische kant ervan zo leuk vonden. (Laten wij bij Beerentsen / Sterling Notarissen nu eens de uitzondering zijn!) Toch komt de notaris in ondernemersland nogal eens voorbij. En in ons geval zijn er nogal wat momenten waarop juridische inbreng het verschil kan maken. Als ondernemende notaris zijn we gewend te denken vanuit uw situatie.

eenvoudiger, sneller en efficiënter

Die futureproof vennootschapsstructuur. Die heldere herstructurering. Die fiscaal voordelige bedrijfsovername. Zomaar een paar voorbeelden waarbij een goede notaris aan tafel zaken eenvoudiger, sneller en efficiënter kan maken. We zijn er voor de vragen waarbij u direct aan de telefoon een antwoord krijgt, we zijn er ook als we al onze creativiteit moeten aanwenden voor een advies.

Samenwerking met accountant en fiscalist

Tegelijkertijd realiseren we ons dat we soms maar een deel van de oplossing zijn. Ook accountants en fiscalisten zijn vaak betrokken bij een vraag. En hoe eerder die aspecten meewegen, hoe meer toegevoegde waarde een advies heeft. Daar zijn we proactief in. Veel fiscale kennis hebben we al in eigen huis. En voor accountants en administratiekantoren zijn we een plezierige sparringpartner.

Kunnen wij iets voor uw onderneming betekenen?

* verplichte velden